Haal je rijbewijs in Leewarden met autorijschool DCC

Leer snel rijden met onze ervaren instructeurs

Professionele Instructie

Bij Autorijschool DCC bieden we begeleiding van deskundige professionele instructeurs om je vertrouwd te helpen naar je rijbewijs. Onze ervaren instructeurs zijn gecertificeerd en bieden de best mogelijke rijlessen. Het maakt niet uit wat je ervaringsniveau is, onze instructeurs werken met je samen om je te helpen een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden.

Flexibele planning

We bieden flexibele roosters voor onze rijlessen, zodat je ze gemakkelijk in je dagelijks leven kunt inschieten. We halen je op van je huis, school of werk naar een oefenterrein in de buurt van Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. Met onze flexibele planning kun je in 2 maanden tijd je rijbewijs halen.

Gratis proefles

Bij Autorijschool DCC bieden we een gratis proefles aan, zodat je onze rijlessen uit eerste eigen hand kunt ervaren. Onze proefles helpt je om je comfortabel en zelfverzekerd achter het stuur te voelen, zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen.

Claim je gratis proefles!

  • 15+% Goedkoper dan gemiddelde rijscholen
  • Flexibele tijden, 7 dagen per week
  • 100% Rijinstructeur tevredenheidsgarantie
  • Haal je rijbewijs in de nieuwste auto’s
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Daan

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Goede ervaring gehad bij DCC. Heb in 1.5 maand mijn rijbewijs kunnen halen in 1x. Top instructeurs! Duidelijk en vlot. Zeker een aanrader!”

Emmy

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Heel erg genoten van mijn rijlessen bij DCC. Altijd ontzettend fijn begeleid in de auto, en ook erg flexibel als je een keertje niet kan. Ik raad het iedereen aan om bij hem te beginnen met rijden bij DCC :)“

Romy

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ben in een keer geslaagd, ondanks alle spanning en angst in het begin van mijn lessen hebben instructeurs Johan en Sander mij super goed geholpen en altijd vertrouwen in mij gehad! Kan niks anders zeggen dan dat ze top zijn.

onze missie

Supersnel slagen was nog nooit zo makkelijk en veilig.

0k

Tevreden geslaagd

1

Klantbeoordeling

1

Beveelt ons aan

Meld je nu aan voor aan gratis proefles!

Ben je klaar om achter het stuur te kruipen en je rijbewijs te halen? Begin dan bij DCC en boek nu je gratis rijles!

× Hoe kan ik je helpen?