Haal je rijbewijs in Heerenveen met DCC

Supersnel en gemakkelijk met Rijschool DCC

Ervaren en deskundige instructeurs

Rijschool DCC heeft in Heerenveen ervaren en deskundige instructeurs die je helpen om je rijbewijs in een korte periode binnen te slepen. Onze instructeurs zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring met het veilig en effectief leren autorijden van leerlingen. Met onze ervaren instructeurs en op maat gemaakte lesplannen ben je in een mum van tijd op weg om je rijbewijs te halen!

Uitgebreid cursusmateriaal

Ons uitgebreide cursusmateriaal biedt alle informatie die je nodig hebt om je rijbewijs te halen. We voorzien je van alle benodigde materialen en hulpmiddelen om je voor te bereiden op je rijexamen. Daarnaast zijn onze instructeurs beschikbaar om al je vragen tijdens het proces te beantwoorden.

Flexibele lestijden

Bij Rijschool DCC begrijpen we dat iedereen verschillende schema’s en verplichtingen heeft. Daarom bieden we flexibele lestijden om ervoor te zorgen dat jij je rijbewijs met gemak kunt halen. Onze instructeurs zijn zeven dagen per week beschikbaar en kunnen een lesplan maken dat bij jouw schema past.

Claim je gratis proefles!

  • 15+% Goedkoper dan gemiddelde rijscholen
  • Flexibele tijden, 7 dagen per week
  • 100% Rijinstructeur tevredenheidsgarantie
  • Haal je rijbewijs in de nieuwste auto’s
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Daan

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Goede ervaring gehad bij DCC. Heb in 1.5 maand mijn rijbewijs kunnen halen in 1x. Top instructeurs! Duidelijk en vlot. Zeker een aanrader!”

Emmy

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Heel erg genoten van mijn rijlessen bij DCC. Altijd ontzettend fijn begeleid in de auto, en ook erg flexibel als je een keertje niet kan. Ik raad het iedereen aan om bij hem te beginnen met rijden bij DCC :)“

Romy

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ben in een keer geslaagd, ondanks alle spanning en angst in het begin van mijn lessen hebben instructeurs Johan en Sander mij super goed geholpen en altijd vertrouwen in mij gehad! Kan niks anders zeggen dan dat ze top zijn.

onze missie

Supersnel slagen was nog nooit zo makkelijk en veilig.

0k

Tevreden geslaagd

1

Klantbeoordeling

1

Beveelt ons aan

Meld je nu aan voor aan gratis proefles!

Ben je klaar om achter het stuur te kruipen en je rijbewijs te halen? Begin dan bij DCC en boek nu je gratis rijles!

× Hoe kan ik je helpen?