Over ons

Rijschool DCC is een gecertificeerde rijschool met als missie mensen te helpen zich zelfverzekerd, veilig en in controle te voelen wanneer ze achter het stuur zitten. Wij bieden een bovengemiddeld slagingspercentage en bieden onze studenten persoonlijke instructie in alle aspecten van het autorijden, zodat ze kunnen slagen voor hun rijexamen.

Wij willen niet alleen de basis onderwijzen, maar ons ook richten op goede gewoonten die een leven lang meegaan. Onze visie is ervoor te zorgen dat iedereen die onze deuren passeert het vertrouwen en de vaardigheden krijgt die nodig zijn om veilig over de weg te navigeren!

ons team

Experts in jou Supersnel gaat slagen!

Instructeur & Planner

Amit Nohar

Instructeur

Sander Wijnja

Instructeur

Jaap Koers

Instructeur

Johan de Jager

Arend

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Het “L” bordje mag de prullenbak in! 🚗

Vaak heb ik het genoegen mogen hebben met het wonderbaarlijke gevoel op een date te gaan met het een of het ander. Maar als je na een onsuccesvolle avond naar huis gereden moet worden, komt dat net iets boven het fijne gevoel. Als een oude gazelle die niet in staat was tussen de jongere variante de leeuwen te ontwijken, loop je dan toch letterlijk door de straten van Leeuwarden.

Na een korte speurtocht waren mijn ogen gevallen op DCC rijschool. Met als eerst een proefles werd mij al gauw duidelijk, dat dit een zware tocht zou worden. De zware tocht die het behalen van een rijbewijs is. Als een oude gazelle die te laat was begonnen aan zijn rijbewijs was ik heel blij met mijn jongere rijsinstructeur Sander. Hij heeft alle tijd genomen om mij een veilig gevoel te geven op de noordse wegen. Altijd was het gezellig en konden we uren door filosoferen over het leven.

Afijn, deze rijinstructeur was zo goed, die kan nog van een los geslagen chimpansee met één oog een degelijke formule1 pedaalridder boetseren. Ik kan iedereen aanbevelen om voor DCC rijschool te kiezen, goede instructeurs die ervoor hebben gezorgd dat een opa zoals ik, zich gerust op de weg voelde.

“Driemaal hoezee voor DCC! Hoezee! Hoezee! Hoezee!”

Floor

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Heel erg genoten van mijn rijlessen bij DCC. Altijd ontzettend fijn begeleid in de auto, en ook erg flexibel als je een keertje niet kan. Ik raad het iedereen aan om bij hem te beginnen met rijden bij DCC :)“

Quincy

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ben in een keer geslaagd, ondanks alle spanning en angst in het begin van mijn lessen hebben instructeurs Johan en Sander mij super goed geholpen en altijd vertrouwen in mij gehad! Kan niks anders zeggen dan dat ze top zijn.

0k

Tevreden geslaagd

1

Klantbeoordeling

1

Beveelt ons aan

Meld je nu aan voor aan gratis proefles!

Ben je klaar om achter het stuur te kruipen en je rijbewijs te halen? Begin dan bij DCC en boek nu je gratis rijles!

× Hoe kan ik je helpen?